Tuesday, December 16, 2014

merudum-menjunam



...Mood nak berblog dah merudum dan menjunam. Ingatkan hanya beberapa minggu je tak ada mood nak berblog tapi pejam celik dah masuk beberapa bulan...hehe =)).

Banyak hal nak pikir dan nak setel, sampai kadang2 teringin nak berblog tapi tak sempat dan tak tertulis...

Ok...Im back. InshaAllah ahkak berblog semula. Hope still ada readers ye.

Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...