Tuesday, December 16, 2014

merudum-menjunam



...Mood nak berblog dah merudum dan menjunam. Ingatkan hanya beberapa minggu je tak ada mood nak berblog tapi pejam celik dah masuk beberapa bulan...hehe =)).

Banyak hal nak pikir dan nak setel, sampai kadang2 teringin nak berblog tapi tak sempat dan tak tertulis...

Ok...Im back. InshaAllah ahkak berblog semula. Hope still ada readers ye.

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...