Tuesday, December 3, 2013

protect your heart @ shaklee omega guard


Bulan Disember ni, Shaklee ada buat promosi produk Omega Guard. Omega Guard ni kalau sapa2 yang belum tau, ia adalah untuk kesihatan jantung kita, In Shaa Allah. 


Sumber :  Laman web Shaklee

Testimoni kat rumah akak sendiri, abah akak dah mengamalkan makan Omega Guard ni sejak tahun lepas lagi. Abah akak mempunyai masalah jantung bengkak, biasa la bila orang lelaki yang dah lama sangat menghisap rokok mesti ada masalah jantung dan paru2. Semasa abah menghadapi masalah jantung bengkak, abah pun tak lalu makan, badan pun makin susut. 

Sampai satu ketika, my auntie cadangkan makan Omega Guard sebagai makanan tambahan. Orang lelaki ni biasanya tak suka atau tak minat nak makan pills. Am I right? Sama la macam abah akak, kalau sebut nak pergi hospital atau nak suruh makan supplement ni, dia buat acuh tak acuh aje. At last, abah demam sampai dua minggu, tak lalu makan. Asyik baring dan tidur aje. 

My auntie (adik bongsu abah) sanggup datang daripada JB untuk pujuk dan yakinkan abah supaya cuba makan supplement. Daripada abah tak nak makan, sekarang ni abah tak pernah miss nak makan. Sebab apa? Sebabnya jantung dia dah rasa lebih selesa, badan dia dah berisi semula, selera makan pun dah konsisten. Alhamdullillah. 



OmegaGuard™
 
Docosahexaenoic acid (DHA) and Eicosapentaenoicacid (EPA) are omega-3 fatty acids found in deep-sea cold water fish. DHA and EPA are known to reduce inflammation, promote proper brain, nervous system, and eye function and must be obtained through the diet.

Shaklee OmegaGuardTM is a dietary supplement containing fish oil.  One serving of OmegaGuardTM provides 1000mg of omega-3 fatty acids including DHA and EPA. 

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.
Apapun you olls, segalanya dengan izinNya. Kita hanya mampu merancang dan berusaha. So, jangan lupa beli Omega Guard ni. Elok untuk kesihatan jantung. 

Kalau nak beli, boleh emel akak ye. 


iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...