Thursday, November 7, 2013

garlic complex @ pentingnya supplement



GARLIC


Zaman sekarang ni memang kita dipengaruhi dengan pelbagai jenis makanan, ada makanan segera, ada makanan yang menggunakan pewarna tiruan dan sebagainya lagi. Dan kita memang sukar untuk menyekat nafsu untuk makan benda ni semua.

Sememangnya tahap kesedaran terutamanya kaum hawa terhadap kesihatan diri semakin meningkat. Tambahan lagi kita ni terdedah dengan pelbagai penyakit, maklum la sekali kita bersalin...banyak la "kekurangan" yang kita bakal hadapi. Jika kita tak dapat nak menangani masalah diri kita sendiri, macamana pulak kita nak menguruskan kehidupan kan.

=)

Shaklee memang mempunyai banyak pilihan untuk kita, kaum hawa. Daripada set bersalin sehingga la set untuk menguruskan badan. Set untuk membetulkan sistem penghadaman pun ada. 

Akak dah dan tengah makan set untuk membetulkan sistem penghadaman dan In Shaa Allah berkesan. Macam garlic complex ni, ia membantu peredaran darah kita. You olls boleh cuba mana yang suka.

Boleh emel akak kalau nak beli produk Shaklee ni :)

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...