Wednesday, October 9, 2013

ada 3 hal


Entri tanpa foto2.

Akak nak share la info yang kawan2 bagi kat akak. Sharing is caring, kan? Walaupun mungkin you olls dah tahu benda ni semua tapi tak salah kan akak nak share... =))

Ada 3 hal dalam hidup kita yang tak boleh kembali > waktu, kata2 dan kesempatan

Ada 3 hal yang dapat menghancurkan hidup seseorang > kemarahan, keangkuhan dan dendam

Ada 3 hal yang tak boleh hilang > harapan, keikhlasan dan kejujuran

Ada 3 hal yang paling berharga > kasih-sayang, cinta dan kebaikan

Ada 3 hal dalam hidup yang tak pernah pasti > kekayaan, kejayaan dan mimpi

Ada 3 hal yang membentuk watak seseorang > komitmen, ketulusan dan kerja keras

Ada 3 hal yang membuat kita sukses > tekad, kemahuan dan fokus

Ada 3 hal yang tak pernah kita tahu > rezeki, umur/hayat dan jodoh

TAPI

Ada 3 hal dalam hidup kita yang pasti > TUA, SAKIT dan KEMATIAN


Sama2 la kita renung2kannya.




throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...