Wednesday, September 11, 2013

happy birthday my dear Qurratu'aini






Pagi tadi anak akak yang bersekolah kat asrama tu tiba2 telefon akak. Pelik juga sebab selalunya dia akan telefon waktu lepas kerja atau malam.

Lepas tu, siap tanya akak..."ummi tak nak cakap apa2 yang best kat saya ke hari ni?" Akak pun blur kejap. Apa pulak yang bestnya kan, semua biasa aje. 

Kurang asam kan ummi ni, boleh lupa birthday anak =)). Nasib baik sempat juga wish kat dia masa dia telefon tadi. Kalau tidak mahu muncung seminggu.

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR. I ALWAYS LOVE YOU.

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...