Wednesday, September 11, 2013

happy birthday my dear Qurratu'aini






Pagi tadi anak akak yang bersekolah kat asrama tu tiba2 telefon akak. Pelik juga sebab selalunya dia akan telefon waktu lepas kerja atau malam.

Lepas tu, siap tanya akak..."ummi tak nak cakap apa2 yang best kat saya ke hari ni?" Akak pun blur kejap. Apa pulak yang bestnya kan, semua biasa aje. 

Kurang asam kan ummi ni, boleh lupa birthday anak =)). Nasib baik sempat juga wish kat dia masa dia telefon tadi. Kalau tidak mahu muncung seminggu.

HAPPY BIRTHDAY MY DEAR. I ALWAYS LOVE YOU.

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...