Wednesday, July 3, 2013

Nasi asam pedas @ kuala selangor


Jalan2 kat Kuala Selangor, sampai tengahari perut dah lapar. Hajat hati nak pekena cendol bakar tapi kata seorang sahabat akak, gerai cendol bakar tu dah kena sita. Alamak....

Jadi cari la kedai makan kat situ...jumpa kedai baru kot...restoran gelas besar. Kerusi meja pun macam tak complete lagi.

Ada nasi ayam, nasi asam pedas, mee kari, laksa dan ada juga nasi campur.. Akak teringin makan nasi asam pedas......asam pedas ikan pari..mengancam.




Sesuai ke makan asam pedas dengan telur masin? Ada sahabat akak cakap memang la sesuai tapi ini first time akak makan asam pedas dengan telur masin, macam tak match pulak. Ada lagi yang menarik, sahabat2 akak tuang kicap kat atas nasi nak bagi lebih mengancam!


throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...