Wednesday, July 3, 2013

Nasi asam pedas @ kuala selangor


Jalan2 kat Kuala Selangor, sampai tengahari perut dah lapar. Hajat hati nak pekena cendol bakar tapi kata seorang sahabat akak, gerai cendol bakar tu dah kena sita. Alamak....

Jadi cari la kedai makan kat situ...jumpa kedai baru kot...restoran gelas besar. Kerusi meja pun macam tak complete lagi.

Ada nasi ayam, nasi asam pedas, mee kari, laksa dan ada juga nasi campur.. Akak teringin makan nasi asam pedas......asam pedas ikan pari..mengancam.




Sesuai ke makan asam pedas dengan telur masin? Ada sahabat akak cakap memang la sesuai tapi ini first time akak makan asam pedas dengan telur masin, macam tak match pulak. Ada lagi yang menarik, sahabat2 akak tuang kicap kat atas nasi nak bagi lebih mengancam!


iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...