Tuesday, July 9, 2013

makan2 b4 Ramadhan






...kueteaw ladna....


Masa ni akak dan kawan2 pergi makan kat kampung baru, takde la jauh sangat dari ofis akak kan. Ada satu kedai makan yang ada macam2 makanan panas. Dan akak makan kueteaw ladna, peminat kueteaw la kata kan .. Lokasi kedai ni tak jauh daripada restoran nasi arab, berhadapan dengan tempat car wash...



..fried mee hoon...


...fried sang mee....


Ini pulak masa akak, SRK dan anak kecik makan kat our favourite restaurant. Kami memang suka chinese style, makan mee hoon chinese style dan fried sang mee. Rasa food kat sini memang agak berbeza dengan masakan kat kedai2 tomyam yang lain. Memang sedap. No wonder ramai customer datang.

Lokasi restoran ini ....kat Bandar Puteri, Puchong.

iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...