Tuesday, April 23, 2013

char kueteaw @ iman kueteaw, alor setar






Akak memang peminat kueteaw, pergi mana2 mesti nak cuba makan kueteaw kat tempat tu. So, ada kawan bawa akak makan kat satu tempat, namanya Iman Kueteaw. Kalau orang Alor Setar tau la tempat ni kan. Ramai orang makan kat situ, macam2 ada tapi yang famous of coz la kueteaw dia kan. Satay pun ada.

Gitu rupanya char kueteaw kat situ, telur tidak dipecahkan dalam kueteaw tapi dibiarkan sekeping kat atas kueteaw. Something different la kan. Yang penting, rasanya tidak mengecewakan =)). Match pulak dengan air barli suam.

pantai kemasik

Last two days, kami sekeluarga ke Dungun untuk menghantar anak dara yang dah mula kuliahnya semalam. Great, semalam juga birthday dia yan...