Wednesday, March 6, 2013

wordless wed? : SSF jalan TAR









Semalam akak menerjah ke SSF kat Jalan TAR. Terus aje driving ke kawasan berhampiran Kamdar tu, tapi hampa sebab tak tau SSF kat situ dah tutup.

Derang dah moved ke Pertama Complex. Hari Jumaat ni (8 Mac 2013), derang nak lauching kat kat situ. Yang best nya ada diskaun 30% untuk semua barang tapi bawa la member card ye.

Happy shopping =))

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...