Tuesday, March 26, 2013

mee shanghai @ cosy restaurant, ampang park






Kerja melambak sampai tak sempat nak update blog. Sedih. Tapi ini cabaran dan dugaan yang perlu akak hadapi setiap hari dengan hati yang terbuka.

Baru2 ni akak menerjah ke Ampang Park sebab nak makan gratis lagi. Kalau pasal makan gratis, akak memang tak tolak =)). Ada kawan yang dah lama berjanji nak belanja akak makan, akhirnya janji tu tertunai. Well, malas nak pergi jauh2...we all just melepak makan kat Cosy Restaurant, Ampang Park. Dekat lagi dengan ofis akak kans.....tak payah susah2.

Banyak juga pilihan makanan kat situ dan akak pilih makan mee Shanghai. Pada akak mee ni memang sedap, rasanya berbeza dengan mee kungfu atau mee hailam. Harganya pun berpatutan. You ollss kalau memang suka ke Ampang Park, sure tau kan tempat makan ni.

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...