Thursday, March 14, 2013

doa ummi untuk kakak & adik


Petang semalam waktu akak memandu balik ke rumah, anak sulung akak called. Sekali dua dalam seminggu,  ada la peluang nak dengar suara dia. Anak yang sangat manja dan tak reti sangat berdikari tapi akak masukkan dia belajar di asrama. Walaupun bukan pilihan dia sebab susah nak tengok tv, susah nak basuh kain, leceh nak kena kemas locker dan lain2 reason yang remeh-temeh, lama2 dia sendiri yang suka duduk kat asrama.


...Kakak...

Now, si kakak ni dah boleh berdikari, dah reti kemas baju2 dalam locker, dah reti nak bergaul dengan orang ramai, dah tak jadi penakut sangat dan dah semakin matured. Alhamdullillah. Dan hari ni exam kakak dah bermula. Sebab tu dia called, mohon ummi doakan yang terbaik untuk dia. Si adik pun dah mula exam tapi agak terganggu dengan selsema dan batuk. 

Ummi memang sentiasa doakan yang terbaik untuk anak2 ummi. InshaAllah.





king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...