Tuesday, October 9, 2012

semoga berjaya calon2 PMR 2012





Akak tak ambik PMR tapi akak ambik SRP. Result SRP akak tak la ok sangat tapi kira boleh la. Tips nak menjawab:

1) Baca dan fahamkan soalan betul2
2) Catatkan cepat2 formula atau fakta yang diingati
3) Jangan "mengarut" bila menjawab ... (keluar topik)
4) Jawab beserta contoh, lagi baik..

Tapi kalau soalan objektif, bawa buah dadu aje la :))

Semoga berjaya adik2 semua..

workout by your name

Lama tak share pasal workout, since akak pun dah lama tak buat serious workout. Setakat lari2 anak kat tasik titiwangsa tu, ada ...