budak kecik dan bisnes cup cakes




Zaman sekarang ni, budak2 sekolah pun dah pandai buat bisnes. Baru2 ni anak kecik akak minta duit belanja lebih nak bawa ke sekolah. Selalu bawa RM2.50 atau RM3.00 aje tapi kali ni minta sampai RM5.00. Rupa2nya dia nak beli cup cakes daripada classmate dia.  Actually mak budak tu yang buat bisnes cup cakes dari rumah. So, anak dia tolong promote kat sekolah.

Satu cup cake harganya RM1.00, ada pelbagai rasa. Yang jadi favourite anak akak, perasa Blueberry...ada warna purple gitu kan. Cuma yang terharunya, bila akak balik dari ofis, ada satu cup cake tersimpan kat bawah tudung saji, khas untuk akak. Touching kejap...




So, ada sesiapa yang minat nak order cup cakes ni, dah ada suppliernya kan... =))


Nota : Selamat hari raya Aidiladha kepada semua kawan2 dan pembaca yang singgah ke sini.

Popular posts from this blog

mara digital

shah's beach resort, tanjung kling, melaka

pasar rakyat medan mara, KL