Sunday, June 24, 2012

makan-makan @ ofis akak




Sambungan entri terdahulu, majlis keraian ni sebenarnya khas untuk meraikan kawan2 yang baru melangsungkan perkahwinan, kawan yang nak pindah dan kawan2 yang baru masuk ke department kami. So hidangan utamanya, set nasi beriani tapi sorry takde fotonya.




Ada sate dan buah2an. Sate ni bukan masak sendiri ye...kalau tidak berasap dah pantry ofis tu :)).  Sate dilihat habis licin, siap kena tapau kot.




Kek pisang made in Ampang Jaya...pandai makwe (bodek) ni buat kek pisang, sebijik macam yang jual kat supermarket. Sesiapa yang nak order, boleh la contact akak ye. Gerenti sedap.




Salad buah2an...kalau ada sour plum lagi best. Dan...ada aiskrim yang dibeli kat KLCC...menjadi tumpuan aiskrim ni :)).

iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...