Sunday, June 24, 2012

makan-makan @ ofis akak




Sambungan entri terdahulu, majlis keraian ni sebenarnya khas untuk meraikan kawan2 yang baru melangsungkan perkahwinan, kawan yang nak pindah dan kawan2 yang baru masuk ke department kami. So hidangan utamanya, set nasi beriani tapi sorry takde fotonya.




Ada sate dan buah2an. Sate ni bukan masak sendiri ye...kalau tidak berasap dah pantry ofis tu :)).  Sate dilihat habis licin, siap kena tapau kot.




Kek pisang made in Ampang Jaya...pandai makwe (bodek) ni buat kek pisang, sebijik macam yang jual kat supermarket. Sesiapa yang nak order, boleh la contact akak ye. Gerenti sedap.




Salad buah2an...kalau ada sour plum lagi best. Dan...ada aiskrim yang dibeli kat KLCC...menjadi tumpuan aiskrim ni :)).

king patin

I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin ...