Thursday, June 28, 2012

maggi goreng @ teh tarik place, ioi mall




Last Sunday, SRK bawa akak dan si kecik menonton Brave kat IOI Mall tapi akhirnya kami tonton Mael Lambong aje sebab Brave hanya untuk tiga belas ke atas. Ingatkan kartun gitu untuk tayangan umum. Sementara tunggu masa nak masuk panggung, penuhkan perut dulu.




Akak makan maggi goreng aje. SRK cakap takat nak makan maggi goreng, buat sendiri aje la...huhu. Tapi takpe, bukan akak yang bayar kan...hehe.




Si kecik tu makan roti boom, lama tak jumpa roti boom ni. Biasanya masa bulan puasa, timbul la roti boom ni. Tapi kalau terjah kat kedai mamak, ada aje kan roti boom ni, cuma entah sedap entah tak.

Yang pasti memang sedap kalau makan free. Woha! 

throwback: 10Binjai, PNB Park, KLCC

Throwback yang terobek. Last minute decided buat iftar kat 10Binjai, PNB Park. RM80 per head tapi guna orang dalam, dapat RM64 per...