Thursday, May 24, 2012

kempunan naik skyway








Sebelum ke Awana that day, akak planned dengan kengkawan nak naik skyway tapi hari yang kami check-in tu, skyway service ditutup untuk kerja2 maintenance. Frust juga kan. Tapi ni bukannya first time akak nak naik skyway Genting Highlands ni. Dah pernah naik, memang best sebab ia merupakan kereta kabel yang terlaju di Asia, if I'm not mistaken.

Bila workshop dah mula, memang la tak berapa ada masa nak naik skyway. Langsung terlepas nak naik. By the way, second day kat Awana, hujan turun dengan lebatnya. So...wujud la suasana berkabus...seronok tengok kabus pekat datang perlahan-lahan ke Awana.


mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...