Friday, June 21, 2013





Kita layan cerita makan kat Frangipani Langkawi pulak. Actually menu yang dihidangkan kat situ tahap biasa2 aje. Punya la susah nak jumpa sotong dan udang yang gedabak dan fresh, hari2 menu ayam je ada. Kalau tak ayam, menu daging. Pancake tu memang wajib ada hari2.






Ayam dan daging memang tak dapat dipisahkan dari restoran ni. Kalau masuk bab sayur pulak, hari2 ada sayur kobis. I dont know why. Sayur2 lain macam susah nak jumpa tapi ada juga.




Menu sarapan pun hampir sama, tak ada yang special sangat. Mee goreng, mihun goreng dan kueteaw goreng yang biasa2 aje. Pencuci mulut dan buah2an pun tak banyak. So, tak banyak bintang boleh akak bagi kalau masuk bab menu makan kat tempat ni, quite limited.















2 comments

jejak orang suka makan, suka baca dan suka tulis...terima kasih daun keladi...jangan serik datang lagi...

INTANBLING . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates