Tuesday, May 28, 2013

tutti frutti @ temerloh


Sejak tutti frutti dah buka berdekatan dengan rumah mak akak ni, anak2 suka kan nak menipiskan beg duit akak...kalau kat tutti fruitti tu tak pernah nak beringat, main ambil je ikut suka rasa masing2.




Adik suka mashmallow....campur dengan strawberry dan chocolate. Nata de coco pun dia ambil tapi adik tak berapa "tamak" nak makan. Jadi, dia ambil sedang2 aje...shared pulak dengan ummi dia =)).




Si kakak punya agak sour rasanya, entah apa yang dia ambil banyak tapi tengok ada juga strawberry dan chocolate. Sampai dia sendiri pun macam slow nak makan.




Bukan melayu pun suka makan kat tutti frutti ni, petang2 sikit ramai la pelanggan datang. Punya la sejuk dalam kedai ni, tak dapat nak cakap. Bimbang frozen yogurt derang cair agaknya.






Semua kos makan kat tutti frutti ni ditanggung sepenuhnya oleh one and only my bro. Dia memang suka melayan anak2 sedara dia....ikut aje nak makan apa... selamat beg duit ummi dan abah =)).

Tapi tak ada la banyak sangat habisnya, tak sampai tiga puluh ringgit untuk tiga cup...








Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...