Monday, April 29, 2013

makan2 @ hotel seri malaysia, ipoh mali








Ini sarapan akak pada hari pertama. Makan mihun sup yang quite plain rasanya, dua keping roti bakar, air kopi dan orange juice. Kenyang you, alhamdullillah.







Hari kedua, tukar selera pulak. Makan mee goreng basah dengan sosej sweet sour. Sedap sosej dimasak macam ni, takde la muak kan. Still minum air kopi dan orange juice. Selain daripada makan mee goreng, akak nak merasa bubur jagung + sagu. Sedap tapi quite sweet.





Nampak ada soto, teringin pula nak makan. Kuah sup dia ada rasa pula hari kedua tu...hehe. Mangkuk tu sebenarnya sangat comel saiznya. So jangan la kata akak makan banyak ye! :D





Kawan akak makan nasi lemak, hari2 dia makan nasi lemak..hehe. Nasi lemak kat situ biasa aje, tak ada yang istimewa sangat. Selain daripada sambal tumis, ada juga sambal sotong rendam.










Karnival WOW

Karnival WOW baru2 ni macam tak wow sangat, biasa2 jek. Yang happening sebab ada live programme by TV3. So ramai ler orang kerumun kat sit...