Tuesday, April 9, 2013

hotel crystal crown @ JB


Last week, empat hari akak bermastautin di Johor atas urusan kerja. Menginap tiga malam di Hotel Crsytal Crown, JB...tempat yang selalu akak checked-in. Dah terbiasa dengan hotel ni, selesa walaupun agak jauh dari tempat2 makan. 




Bilik yang luas dan selesa, boleh nampak terus ke KSL City Mall. Akak suka dengan pemilihan warna karpet bilik ni, brown and grey.




Peralatan dan perabot dalam bilik ni semua ok aje bagi akak. Nasib baik dah guna flat screen TV. Ada hotel gah kat KL....tapi still guna TV gemuk...





Toilet dia cantik...cuma tak disediakan hair-dryer. Akak kena bawa hair-dryer sendiri but no hal. You olls kalau menerjah ke JB, boleh cuba menginap kat hotel ni.



mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...