Thursday, June 2, 2011

ikan bakar @ belakang istana



Lunch for today,me dan kengkawan menerjah ke gerai ikan bakar kat belakang istana. Unfortunately, tak banyak gerai yang buka sebab bekalan air terputus. Tapi we all pesan juga ikan bakar... Kena tunggu lama sebab waktu kami sampai, nasi tengah menggelegak.

At last after 20 minutes, dapat la makan nasi tapi sedikit lembik. Makan nasi kosong dengan ikan bakar + air sirap. Lauk2 sampingan pun semua dah habis, dapat kuah kari ikan je sikit.. Nak move ke tempat lain, dah malas. So we all makan je apa yang ada...

Layan je la kan.. :)

iphone yang hilang

Kelmarin dapat kawan2 baru dari Jepun. One of them is an English teacher in Singapore and married to Singaporean. The other one (...