Saturday, May 28, 2011

coconut candy



Now tengah banyak promosi perkahwinan kat KL ni, even kat Putrajaya pun rasanya. Berbondon-bondon la anak2 dara dan jejaka2 datang untuk pilih yang berkenan di hati. Ikutkan hati, semua nak hebat dan gah tapi tengok bajet ye.

Sempat juga merayau-rayau...bukan sebab teringin nak kawin sekali lagi tapi just suka tengok benda2 cantik ni... dan akhirnya terjumpa la one of my favourites jajan. Share dengan kawan beli sekotak coconut and milk candy. Kotak kecik je dan potongan candy cuma 10 keping 1" x 1" tapi harganya rm20 sekotak. Nak cover harga kotak agaknya .. :)

Apapun, layan je la. Nak makan punya pasal kan..

mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...