Wednesday, May 25, 2011
kacang botol pedas
Kalau direbus dan makan cicah dengan sambal belacan atau budu, memang best tapi this time me goreng pedas dengan isi ayam. Sedap juga kot kalau digoreng dengan udang segar. Kadang-kala kita kena guna kreativiti sendiri untuk mempelbagaikan hidangan kat rumah.
Selamat mencuba (walaupun tau mesti ramai dah buat..) :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
Masa mula2 akak kawin dulu, huby akak (SRK) tak suka makan ikan darat @ ikan sungai ni. Tak minat katanya. Eksen . Orang Ganu eksen tak ...
-
Foto : Hasil tulisan jawi si kecik. Not bad kan. Agaknya kalau disuruh baca akhbar jawi, boleh ker kita membaca dengan laju sepe...
-
Susulan entri akak sebelum ini, jom kita view sikit apa yang ada kat Shah's Beach Resort ni. Akak pun first time menerjah ke ...
No comments:
Post a Comment
jejak orang suka makan, suka baca dan suka tulis...terima kasih daun keladi...jangan serik datang lagi...