Wednesday, May 25, 2011
kacang botol pedas
Kalau direbus dan makan cicah dengan sambal belacan atau budu, memang best tapi this time me goreng pedas dengan isi ayam. Sedap juga kot kalau digoreng dengan udang segar. Kadang-kala kita kena guna kreativiti sendiri untuk mempelbagaikan hidangan kat rumah.
Selamat mencuba (walaupun tau mesti ramai dah buat..) :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
Masa mula2 akak kawin dulu, huby akak (SRK) tak suka makan ikan darat @ ikan sungai ni. Tak minat katanya. Eksen . Orang Ganu eksen tak ...
-
By the time post ni di publish, maybe akak dah pun on the way balik kampung. Lama tak balik kampung. Excited nak balik kampung s...
-
..ikan aji-aji kukus...cooked by SRK.. Pernah makan ikan aji-aji? Akak rasa ramai yang tak berapa familiar dengan ikan ni sebab ikan n...
No comments:
Post a Comment
jejak orang suka makan, suka baca dan suka tulis...terima kasih daun keladi...jangan serik datang lagi...