Friday, October 14, 2016

malindo year end big saver








Salam Jumaat yang penuh barokah. Semoga kita sentiasa berubah ke arah kebaikan. In Shaa Allah.

Ni akak nak share offer daripada Malindo. Info ni sampai kat inbox akak semalam. Kot2 ada yang bercadang nak pergi vacation kat mana2 seperti Bangkok, Taipei, Perth, Medan, Hanoi dan mana2 destinasi lain, Malindo buat Year End Big Saver. Harga tiket return flight + hotel + tax serendah RM199/per pax. Bukan selalu ada offer macam ni kan. Apa lagi kita tunggu, tempah cepat2. 

Pergi Hanoi tu macam best jek. Medan...akak dah terjah. Bangkok? Macam tak interested lagi. Perth ok jugek kan. Tapi tengah tunggu tiket murah ke Changdu, China. Kot2 ada tiket murah, boleh fly pergi sana. Accomodation dah free sebab ada kawan yang kerja kat sana. Cuma makan minum agak susah kat Changdu sebab susah nak dapat food halal. Tapi boleh tengok panda! Wow...quite interesting. Berangan dulu sebab berangan tu free jek! =)

Jangan lupa booking period offer ni sehingga 19 Oktober 2016 ni jek...dah tak lama. Travel period sehingga 31 Mac 2017. Jom tengok2 kan...mana tau ada rezeki yang kena dengan citarasa kita.



mee kari chinese style

Semalam, tengahari lagi dah plan nak masak mee kari chinese style. Entah ler, tetiba teringin nak makan. SRK dan anak2 pun setuju ta...